Проблемите за Барселона по делото Негрира“ отново излязоха на  преден

...
Проблемите за Барселона по делото Негрира“ отново излязоха на  преден
Коментари Харесай

Възобновиха делото срещу Барселона заради предполагаема корупция

Проблемите за Барселона по делото „ Негрира “ още веднъж излязоха на  напред във времето. Испанското издание El Confidencial се е добрало до документи, които демонстрират, че съдията Хоакин Агире, който оглавява арбитражната комисия, е издал резолюция, която прави оценка доказателствата по случая като хипотетична „ систематична корупция “.

Преди дни „ Ел Мундо “ разкри и различен отчет от Националната армия, в който се показва, че съдийската комисия в обсъждания интервал (2001-а до 2018-а година, в които от Барселона са изплатили над 7 милиона евро на някогашния заместител началник на съдийската комисия Хосе Мария Енрикес Негреира) е работила в прорез със спортната нравственос и решенията не са били безпристрастни.

Изданията настояват, че занапред ще стартира гражданско произвеждане, което ще се концентрира върху самите заплащания от страна на каталунците към Негрира и негови наследник Хосе Мария Енрикес. В допълнение, Хоакин Агире отхвърля представянето на Негреира като просто представител на компания и упорства Националната армия да го проверява.

Всички тези решения значат, че освен Реал Мадрид, който към този момент заведе частно дело, само че и всеки клуб от Ла Лига, който в този интервал сред 2001-а и 2018-а година се е изправят против Барселона, ще може да заведе частно дело като жертва на скрит план.

El juez del caso Negreira reactiva la causa y pide nuevas pruebas de los favores al Barça
— El Confidencial (@elconfidencial)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР